Vechiul Cazinou

Despre Vechiul Cazinou

Tipuri de evenimente : Nunta
Deplasare în : Arad
Social media: Facebook

Vechiul Cazinou – Un interior de poveste, in centrul Aradului…O nunta desprinsa din basme intr-una din cele mai frumoase si impresionante cladiri din Arad…

Marele Salon este clasic, grandios și romantic. Te va cuceri cu vitalitatea, dar și cu eleganța lui și îți vei imagina cu ușurință aici cel mai frumos moment al vieții tale, fie că este în acorduri de vals sau în ritm de dans.

Capacitate: 200-300 persoane.

Salonul Regal, inima Vechiului Cazinou, păstrează bogăția decorațiunii originale, elegantă și rafinată, pentru a se bucura de ea și cuplul fericit de astăzi și părinții entuziaști de mâine, dar și bunicii mândri de propria istorie, dintotdeauna. Cu delicatețe, detaliile impecabile dăruiesc acestui spațiu o atingere perfectă, exact ca aceea a celui îndrăgostit, a pictorului sau a mamei.

Capacitate: 150-220 persoane.

Salonul Baroc te va conduce într-o lume a noilor începuturi, a florilor sculptate, a visurilor împlinite. Somptuos, dar și fin, luminos dar și intim, Salonul Baroc te va uimi cu exuberanța ornamentelor și detaliilor.

Capacitate: 75-150 persoane.

Prețuri pentru Vechiul Cazinou

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri folosind formularul din pagină

Scrie o recenzie
Arată număr
Contact furnizor
sau în scris

Trimite un email

Răspunsul îl vei primi pe adresa de mail indicată în formular, sau dacă ai lăsat un număr de telefon, furnizorul probabil te va suna.

Discută pe chat

Sfaturi utile
  1. Se recomandă utilizarea unui contract clar definit cu furnizorul
  2. Verificați recenziile furnizorului și din surse externe
  3. Evitați plățile în numerar pentru a avea o dovadă a tranzacției si posibilitatea de rambursare în caz de dispute.
  4. Se recomandă întâlnirea preliminară cu furnizorul într-un loc public sau virtual pentru a discuta detaliile si așteptările.

Publicitate

Top