Palatul Alexander

Prețuri
2/5

Despre Palatul Alexander

Palatul Alexander, cel mai spectaculos proiect arhitectural neoclasic din Suceava secolului XXI, a fost creionat în inima Parisului și reprezintă inspirația și munca unei echipe, care împreună cu arhitecți și designeri români și francezi au adus în Suceava parfumul superb al unui stil arhitectural atemporal și nemuritor: neoclasicul.
De ce neoclasicul ? Pe de-o parte din dorința de a obține un rezultat arhitectural care să contrasteze cu peisajul anost și gri al unei părți din Suceava, iar pe de altă parte, din dorința de a realiza ceva incomparabil și inegalabil. De aceea azi, aflându-te în fața clădirii, nu vei putea niciodată să îi confunzi destinația, fiind aproape imposibil ca cineva să poată spune despre Alexander că seamănă cu ceva mai mult decât cu un veritabil palat franțuzesc construit într-o manieră curată și corectă.
De ce ”Palatul”? Ce este ”Palatul”?
Palatul nu este doar o denumire care să atragă și să producă marketing. Palatul Alexander își merită denumirea de #PALAT pe deplin, întrucât atunci când te afli în fața sa este imposibil să îi poți răstălmăci specificul. Este imposibil să nu rămâi profund mișcat de ceea ce vezi în fața ochilor, de această minunăție arhitecturală, este imposibil ca în adâncul inimii să nu te simți sensibilizat atunci când ești în fața sa, exact ca un rege în fața palatului său.
Astfel, am ales denumirea de Palatul Alexander în mod firesc și cât se poate de natural, întrucât această clădire nu putea fi denumită altfel, pentru că fiindu-i oaspete, inevitabil te îndrăgostești de ea, iar gândul îți zboară direct la un palat din basme.
Palatul Alexander nu trebuie să fie etichetat doar ca o sală de nunți, pentru că Palatul este cu mult mai mult decât o sală de nunți sau un salon de evenimente din Suceava. Palatul este și va fi pe întreaga sa existență gazda unor evenimente caritabile, culturale și educative pentru orice proiect sau demers serios

Galerie foto

Prețuri pentru Palatul Alexander

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri

Lasă o recenzie pentru Palatul Alexander

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii de contact Palatul Alexander

Interesat?

Întreabă despre disponibilitate

Trimite un mesaj către Palatul Alexander
Poți cere orice fel de informație, cum ar fi despre disponibilitate, prețuri, etc.

De obicei răspunde in 24 de ore.

Trimite un mesaj către Palatul Alexander
Poți cere orice fel de informație, cum ar fi despre disponibilitate, prețuri, etc.

De obicei răspunde in 24 de ore.

Raportează o problemă cu anunțul Palatul Alexander