Salon Bride Expert

Despre Salon Bride Expert

Tipuri de evenimente : Nunta
Deplasare în : Bihor, Cluj

Rochia ta, pasiunea noastra…acesta e motto-ul Bride Expert, un concept nascut din dorinta de a oferi viitoarelor mirese nu doar servicii premium, ci si o experienta unica atunci cand pornesc in cautarea rochiei mult visate.

Atentia pentru detalii, dorinta de a comunica cu fiecare viitoare mireasa in parte, precum si consilierea acesteia in alegerea rochiei sunt priorotatile noastre atunci cand clientele ne trec pragul. Fie ca isi doresc o rochie rafinata si fluida, ori din contra, una extravaganta de veritabila printesa a zilelor noastre, in saloanele noastre miresele isi pot alege rochia visata dintr-o gama larga de rochii ale prestigioaselor brand-uri internationale OKSANA MUKHA si POLLARDI FASHION GROUP, ai caror unic partener autorizat in nord-vestul Romaniei este Bride Expert.

Va asteptam cu drag sa ne vizitati locatiile noastre din Cluj-Napoca si Oradea!

Prețuri pentru Salon Bride Expert

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri folosind formularul din pagină

Scrie o recenzie
Arată număr
Contact furnizor
sau în scris

Trimite un email

Răspunsul îl vei primi pe adresa de mail indicată în formular, sau dacă ai lăsat un număr de telefon, furnizorul probabil te va suna.

Discută pe chat

Sfaturi utile
  1. Se recomandă utilizarea unui contract clar definit cu furnizorul
  2. Verificați recenziile furnizorului și din surse externe
  3. Evitați plățile în numerar pentru a avea o dovadă a tranzacției si posibilitatea de rambursare în caz de dispute.
  4. Se recomandă întâlnirea preliminară cu furnizorul într-un loc public sau virtual pentru a discuta detaliile si așteptările.

Publicitate

Top