Restaurant Carol

Despre Restaurant Carol

Tipuri de evenimente : Nunta
Deplasare în : Brăila

Restaurantul “Carol” este o locatie ce asigura o atmosfera plina de rafinament, bun gust si eleganta, un mix ideal intre vechi si contemporan, traditie si inovatie dar si modernitate. Restaurantul se afla intr-un imobil vechi de circa 150 de ani, localizat in centrul istoric al orasului Braila fiind o locatie high-class care asigura o atmosfera plina de rafinament si eleganta.

Cafeneaua noastra este formata din patru saloane amenajate intr-un stil eclectic. Elementul de noutate il reprezinta salonul trabucului (Club Cigar) fiind de asemenea, singurul existent in orasul nostru. Aici veti putea savura un cognac sau puteti fuma un trabuc, ambele fiind alese pentru cele mai distinse gusturi.

Crama noastra este un loc plin de istorie redescoperit odata cu restaurarea localului unde veti regasi scluptate unele dintre simbolurile cunoscute ale orasului: o barca, ceasul din centrul istoric si emblema orasului Braila.

Atmosfera tipica unui palat grandios al salonului de evenimente (Carol Ballroom), impreuna cu scara impresionanta si coloanele stucco creaza locatia perfecta pentru a va primi invitatii, atat pentru un moment special din viata dumneavoastra, cat si pentru un eveniment corporate. Oglinzile venetiene impreuna cu candelabrele murano impresionante denota inlfuenta puternica a secolului XIX. Construit in stilul neoclasic, salonul de evenimente este unul din cele mai frumoase locuri acreditate de Institutul de cultura si monumente istorice din Braila.

Prețuri pentru Restaurant Carol

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri folosind formularul din pagină

Scrie o recenzie
Arată număr
Contact furnizor
sau în scris

Trimite un email

Răspunsul îl vei primi pe adresa de mail indicată în formular, sau dacă ai lăsat un număr de telefon, furnizorul probabil te va suna.

Discută pe chat

Sfaturi utile
  1. Se recomandă utilizarea unui contract clar definit cu furnizorul
  2. Verificați recenziile furnizorului și din surse externe
  3. Evitați plățile în numerar pentru a avea o dovadă a tranzacției si posibilitatea de rambursare în caz de dispute.
  4. Se recomandă întâlnirea preliminară cu furnizorul într-un loc public sau virtual pentru a discuta detaliile si așteptările.

Publicitate

Top