President Wedding Venue

Despre President Wedding Venue

Tipuri de evenimente : Nunta
Deplasare în : Prahova

Când vine vorba despre evenimentele speciale, nimeni nu vrea să audă de limite. Nici noi! De aceea, lucrăm împreună cu tine pentru a planifica o zi în care fiecare element îți va depăși așteptările. Cu o experiență de aproape 20 de ani în industrie, înțelegem totul, până la cel mai mic detaliu și știm cât de important este ca totul să iasă perfect!

În Centrul de Evenimente President vei putea alege dintre 7 săli de evenimente total diferite. Acestea sunt special amenajate pentru a face față chiar și celor mai exigente cerințe și te vor ajuta să ai parte de un eveniment cu adevărat memorabil.

Fie că este vorba despre o nuntă, un botez, o petrecere privată sau un eveniment business, în Centrul de Evenimente President vei găși întotdeauna un partener de încredere.

Prețuri pentru President Wedding Venue

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri folosind formularul din pagină

Scrie o recenzie
Arată număr
Contact furnizor
sau în scris

Trimite un email

Răspunsul îl vei primi pe adresa de mail indicată în formular, sau dacă ai lăsat un număr de telefon, furnizorul probabil te va suna.

Discută pe chat

Sfaturi utile
  1. Se recomandă utilizarea unui contract clar definit cu furnizorul
  2. Verificați recenziile furnizorului și din surse externe
  3. Evitați plățile în numerar pentru a avea o dovadă a tranzacției si posibilitatea de rambursare în caz de dispute.
  4. Se recomandă întâlnirea preliminară cu furnizorul într-un loc public sau virtual pentru a discuta detaliile si așteptările.

Publicitate

Top