Pensiunea Restaurant Sofia

Despre Pensiunea Restaurant Sofia

Tipuri de evenimente : Nunta
Deplasare în : Călărași

Pensiunea Sofia din Călărași vă pune la dispoziție un restaurant spațios pentru nunta voastră. O sală elegantă de nunți, pentru a sărbători alături de cei dragi cel mai frumos eveniment din viața voastră de cuplu.

Cu un decor clasic și rafinat și o capacitate de 120 locuri, Restaurantul Sofia este special conceput pentru organizarea petrecerilor de nuntă. Sala poate fi amenajată și decorată conform preferințelor voastre.

Pe toată durata evenimentului, echipa noastră vă va sprijini cu tot ce e nevoie pentru ca voi să nu aveți nicio grijă. Trebuie doar să vă bucurați de moment!

Petrece alături de familie și prieteni momente de neuitat! De restul, ne ocupăm noi! Vino să vezi sala de nunți din cadrul Pensiunii Sofia, Călărași și începe planificarea! Ne face plăcere să fim alături de clienții noștri, să aflăm care sunt așteptările lor și să le transpunem în realitate.

Pensiunea Sofia: Servicii impecabile! Preparate delicioase! Clipe de neuitat!

Prețuri pentru Pensiunea Restaurant Sofia

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri folosind formularul din pagină

Scrie o recenzie
Arată număr
Contact furnizor
sau în scris

Trimite un email

Răspunsul îl vei primi pe adresa de mail indicată în formular, sau dacă ai lăsat un număr de telefon, furnizorul probabil te va suna.

Discută pe chat

Sfaturi utile
  1. Se recomandă utilizarea unui contract clar definit cu furnizorul
  2. Verificați recenziile furnizorului și din surse externe
  3. Evitați plățile în numerar pentru a avea o dovadă a tranzacției si posibilitatea de rambursare în caz de dispute.
  4. Se recomandă întâlnirea preliminară cu furnizorul într-un loc public sau virtual pentru a discuta detaliile si așteptările.

Publicitate

Top