Palatul Alexander

Despre Palatul Alexander

Tipuri de evenimente : Nunta
Deplasare în : Suceava
Palatul Alexander, cel mai spectaculos proiect arhitectural neoclasic din Suceava secolului XXI, a fost creionat în inima Parisului și reprezintă inspirația și munca unei echipe, care împreună cu arhitecți și designeri români și francezi au adus în Suceava parfumul superb al unui stil arhitectural atemporal și nemuritor: neoclasicul.
De ce neoclasicul ? Pe de-o parte din dorința de a obține un rezultat arhitectural care să contrasteze cu peisajul anost și gri al unei părți din Suceava, iar pe de altă parte, din dorința de a realiza ceva incomparabil și inegalabil. De aceea azi, aflându-te în fața clădirii, nu vei putea niciodată să îi confunzi destinația, fiind aproape imposibil ca cineva să poată spune despre Alexander că seamănă cu ceva mai mult decât cu un veritabil palat franțuzesc construit într-o manieră curată și corectă.
De ce ”Palatul”? Ce este ”Palatul”?
Palatul nu este doar o denumire care să atragă și să producă marketing. Palatul Alexander își merită denumirea de #PALAT pe deplin, întrucât atunci când te afli în fața sa este imposibil să îi poți răstălmăci specificul. Este imposibil să nu rămâi profund mișcat de ceea ce vezi în fața ochilor, de această minunăție arhitecturală, este imposibil ca în adâncul inimii să nu te simți sensibilizat atunci când ești în fața sa, exact ca un rege în fața palatului său.
Astfel, am ales denumirea de Palatul Alexander în mod firesc și cât se poate de natural, întrucât această clădire nu putea fi denumită altfel, pentru că fiindu-i oaspete, inevitabil te îndrăgostești de ea, iar gândul îți zboară direct la un palat din basme.
Palatul Alexander nu trebuie să fie etichetat doar ca o sală de nunți, pentru că Palatul este cu mult mai mult decât o sală de nunți sau un salon de evenimente din Suceava. Palatul este și va fi pe întreaga sa existență gazda unor evenimente caritabile, culturale și educative pentru orice proiect sau demers serios

Prețuri pentru Palatul Alexander

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri folosind formularul din pagină

Scrie o recenzie
Arată număr
Contact furnizor
sau în scris

Trimite un email

Răspunsul îl vei primi pe adresa de mail indicată în formular, sau dacă ai lăsat un număr de telefon, furnizorul probabil te va suna.

Discută pe chat

Sfaturi utile
  1. Se recomandă utilizarea unui contract clar definit cu furnizorul
  2. Verificați recenziile furnizorului și din surse externe
  3. Evitați plățile în numerar pentru a avea o dovadă a tranzacției si posibilitatea de rambursare în caz de dispute.
  4. Se recomandă întâlnirea preliminară cu furnizorul într-un loc public sau virtual pentru a discuta detaliile si așteptările.

Publicitate

Top