Marius Roman Sax Music

Despre Marius Roman Sax Music

Tipuri de evenimente : Nunta
Deplasare în : Alba, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Gorj, Hunedoara, Mehedinți, Mureș, Sălaj, Sibiu, Vâlcea
Social media: Facebook

Îți dorești ca evenimentul tău să fie marcat de senzația unică oferită de eleganta muzicii live imbinata perfect cu atmosfera de petrecere? Iți aduc cele mai bune si variate repertorii muzicale într-un concept unic de show. Prin spectacolele live pe care le susțin, doresc să transmit invitaților emoție și bucurie, să creez o atmosferă unică și dinamica la petrecerea ta.

Construit special pentru dimensiunea evenimentului tău, proiectul meu se adresează atât mirilor cât şi organizatorilor de evenimente (nunţi, botezuri, banchete, zile festive sau de naştere, coroporate, party privat, etc) sau managerilor de pub-uri, restaurante, cluburi, terase, etc, programul meu adaptându-se tematicii.

In spatele cortinei se afla multa munca, perseverenta si profesionalism, imbinand calitatea muzicii cu show-ul scenic, petrecerile mele sunt energice, sustinute de bucuria, placerea si pasiunea de a canta, fiecare moment devenind unic in tematica dominanta: Cafe Concert, Ambiental, Jazz, Latino Jazz, Smoth Jazz, Blues, dar și cover-uri ale celor mai cunoscute piese internaționale Pop, Latino, R’nB, Rock și Club House.

Sunt prezent pentru a pune în practică ultimele viziuni, așteptări și obiective, pentru a crea experiențe memorabile în cadrul celor mai importante momente ale parcursul evenimentului tău.

Prețuri pentru Marius Roman Sax Music

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri folosind formularul din pagină

Scrie o recenzie
Arată număr
Contact furnizor
sau în scris

Trimite un email

Răspunsul îl vei primi pe adresa de mail indicată în formular, sau dacă ai lăsat un număr de telefon, furnizorul probabil te va suna.

Discută pe chat

Sfaturi utile
  1. Se recomandă utilizarea unui contract clar definit cu furnizorul
  2. Verificați recenziile furnizorului și din surse externe
  3. Evitați plățile în numerar pentru a avea o dovadă a tranzacției si posibilitatea de rambursare în caz de dispute.
  4. Se recomandă întâlnirea preliminară cu furnizorul într-un loc public sau virtual pentru a discuta detaliile si așteptările.

Publicitate

Top