LuxEvents Foto&Video

Despre LuxEvents Foto&Video

Tipuri de evenimente : Nunta
Deplasare în : Toată România
Social media: Facebook
Suntem bucuroși să vă anunțăm o ofertă exclusivă: DACĂ AI UN EVENIMENT PENTRU 2024, semnează un contract cu noi până la finalul acestui an și primești o PLATFORMA 360 PHOTO BOOTH GRATUIT 4H pentru EVENIMENTUL tau ! Luxury 360 Photo Booth
Cu pasiune pentru capturarea momentelor unice și o vastă experiență în industria evenimentelor, echipa noastră de profesioniști vă va ajuta să transformați orice ocazie într-o experiență de neuitat. Iar cu Photo Booth-ul nostru 360, veți aduce un plus de distracție și interacțiune la evenimentele tale.
Nu pierdeți această oportunitate unică! Contactați-ne pana la sfarsitul anului. pentru a stabili o întâlnire și pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să creați amintiri de neuitat în cadrul evenimentului dumneavoastră.

Prețuri pentru LuxEvents Foto&Video

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri folosind formularul din pagină

Scrie o recenzie
Arată număr
Contact furnizor
sau în scris

Trimite un email

Răspunsul îl vei primi pe adresa de mail indicată în formular, sau dacă ai lăsat un număr de telefon, furnizorul probabil te va suna.

Discută pe chat

Sfaturi utile
  1. Se recomandă utilizarea unui contract clar definit cu furnizorul
  2. Verificați recenziile furnizorului și din surse externe
  3. Evitați plățile în numerar pentru a avea o dovadă a tranzacției si posibilitatea de rambursare în caz de dispute.
  4. Se recomandă întâlnirea preliminară cu furnizorul într-un loc public sau virtual pentru a discuta detaliile si așteptările.

Publicitate

Top