Hotel Romanita

Despre Hotel Romanita

Tipuri de evenimente : Nunta
Deplasare în : Maramureș
Sala Silver – Hotel Romanita

Daca optati pentru un eveniment intim si cochet, Romanita Events va pune la dispozitie locatia perfecta. Oferind o capacitate de 150 locuri, restaurantul hotelului imbina eleganta cu bunul-gust, iar meniul festiv impresioneaza cele mai rafinate gusturi.

In zilele calduroase de vara petrecerea poate fi organizata in aer liber, restaurantul avand deschidere spre piscina.

 

Sala Gold – Hotel Romanita

Personalitatea distincta a acestei sali imbogateste experienta dumneavoastra cu tente aurii si rafinate. Cu o capacitate de 350 de persoane vine in intampinarea evenimentului unic si momentului special pe care il visati.

 

Sala Diamond – Hotel Romanita

Va punem la dispozitie experienta noastra in combinatie cu cea mai spectaculoasa sala de evenimente pentru a face evenimentul dumneavoastra unul cu adevarat memorabil. Romanita Diamond s-a inaugurat la inceputul anului 2017 aducand orasului Baia Mare un plus de eleganta si rafinament.

Fie ca doriti sa organizati un eveniment de amploare sau doriti sa oferiti invitatilor dumneavoastra un cadru putin mai restrans, sala Diamond este locul potrivit! Avand o capacitate de 800 de locuri, cu posibilitatea de impartire in doua sali a cate 400 de locuri, indiferent de alegerea dumneavoatra va garantam ca veti avea parte de o experienta de neegalat.

Prețuri pentru Hotel Romanita

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri folosind formularul din pagină

Scrie o recenzie
Arată număr
Contact furnizor
sau în scris

Trimite un email

Răspunsul îl vei primi pe adresa de mail indicată în formular, sau dacă ai lăsat un număr de telefon, furnizorul probabil te va suna.

Discută pe chat

Sfaturi utile
  1. Se recomandă utilizarea unui contract clar definit cu furnizorul
  2. Verificați recenziile furnizorului și din surse externe
  3. Evitați plățile în numerar pentru a avea o dovadă a tranzacției si posibilitatea de rambursare în caz de dispute.
  4. Se recomandă întâlnirea preliminară cu furnizorul într-un loc public sau virtual pentru a discuta detaliile si așteptările.

Publicitate

Top