Zen Ballroom

Prețuri
2/5
Comuna Ulmeni, Buzau

Despre Zen Ballroom

ZEN Ballroom acomodeaza toate tipurile de petreceri private sau corporate, nunti & botezuri si evenimente mondene ori aniversare, in atmosfera pe care o alege clientul.

Fie ca va doriti o seara de eleganta aristocratica si lux discret sau optati pentru o petrecere cu ritm si culoare, dans si buna dispozitie, ori pentru o nunta la cort de vis sau botez, va stam la dispozitie cu toate detaliile pentru a crea evenimentul perfect, de la arhitectura salii, aranjamentele scaunelor, decoratiunile florale, pana la meniuri ce satisfac orice exigenta, pregatite artistic de gastronomi renumiti, sau ambianta muzicala pe care o doriti.

Limitele a ceea ce va doriti le stabiliti doar dumneavoastra – noi suntem sa pregatim orice tip de eveniment aveti nevoie !

Avem experienta completa in organizarea de:

  • Evenimente private: petreceri aniversare, nunti, botezuri, reuniuni de toate tipurile, intr-o atmosfera care sa denote originalitate si eleganta. Gandim aceste evenimente pentru a lasa amintiri placute tuturor invitatilor si pentru a va conferi mandria de a fi gazda unei seri de neuitat.
  • Evenimente corporate: intruniri, conferinte, actiuni de training sau team building, petreceri corporate – evenimente in care business-ul bine facut se imbina cu placerile vietii intr-o atmosfera ce denota incredere, calitate premium si identitate proprie.
  • Evenimente speciale: cocktailuri, lansari de produs, prezentari de moda, dineuri, receptii, conferinte de presa si seri mondene – seri speciale in ZEN Ballroom, seri pentru care prietenii va multumesc, partenerii de afaceri va admira iar concurentii va invidiaza.

Echipa noastra reuneste specialisti cu experienta in organizarea a peste 400 de evenimente de anvergura, de la petreceri si serate mondene, la nunti, aniversari ori reuniuni de business a caror organizare ireprosabila naste ecouri in presa si amintiri de nesters pentru participanti.

Galerie foto

Prețuri pentru Zen Ballroom

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri

Lasă o recenzie pentru Zen Ballroom

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii de contact Zen Ballroom

Comuna Ulmeni, Buzau

Interesat?

Întreabă despre disponibilitate

Trimite un mesaj către Zen Ballroom
Poți cere orice fel de informație, cum ar fi despre disponibilitate, prețuri, etc.

De obicei răspunde in 24 de ore.

Trimite un mesaj către Zen Ballroom
Poți cere orice fel de informație, cum ar fi despre disponibilitate, prețuri, etc.

De obicei răspunde in 24 de ore.

Raportează o problemă cu anunțul Zen Ballroom