Restaurant Carol

Prețuri
2/5
Strada Traian, nr. 6, Braila, Braila

Despre Restaurant Carol

Restaurantul “Carol” este o locatie ce asigura o atmosfera plina de rafinament, bun gust si eleganta, un mix ideal intre vechi si contemporan, traditie si inovatie dar si modernitate. Restaurantul se afla intr-un imobil vechi de circa 150 de ani, localizat in centrul istoric al orasului Braila fiind o locatie high-class care asigura o atmosfera plina de rafinament si eleganta.

Cafeneaua noastra este formata din patru saloane amenajate intr-un stil eclectic. Elementul de noutate il reprezinta salonul trabucului (Club Cigar) fiind de asemenea, singurul existent in orasul nostru. Aici veti putea savura un cognac sau puteti fuma un trabuc, ambele fiind alese pentru cele mai distinse gusturi.

Crama noastra este un loc plin de istorie redescoperit odata cu restaurarea localului unde veti regasi scluptate unele dintre simbolurile cunoscute ale orasului: o barca, ceasul din centrul istoric si emblema orasului Braila.

Atmosfera tipica unui palat grandios al salonului de evenimente (Carol Ballroom), impreuna cu scara impresionanta si coloanele stucco creaza locatia perfecta pentru a va primi invitatii, atat pentru un moment special din viata dumneavoastra, cat si pentru un eveniment corporate. Oglinzile venetiene impreuna cu candelabrele murano impresionante denota inlfuenta puternica a secolului XIX. Construit in stilul neoclasic, salonul de evenimente este unul din cele mai frumoase locuri acreditate de Institutul de cultura si monumente istorice din Braila.

Galerie foto

Prețuri pentru Restaurant Carol

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri

Lasă o recenzie pentru Restaurant Carol

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii de contact Restaurant Carol

Strada Traian, nr. 6, Braila, Braila

Interesat?

Întreabă despre disponibilitate

Trimite un mesaj către Restaurant Carol
Poți cere orice fel de informație, cum ar fi despre disponibilitate, prețuri, etc.

De obicei răspunde in 24 de ore.

Trimite un mesaj către Restaurant Carol
Poți cere orice fel de informație, cum ar fi despre disponibilitate, prețuri, etc.

De obicei răspunde in 24 de ore.

Raportează o problemă cu anunțul Restaurant Carol