Night Shift

Prețuri
2/5

Despre Night Shift

1. Ne contactezi

Esti in cautare de trupa cover? Nimic mai simplu! Scrie-ne completand formularul de contact sau direct pe WhatsApp, accesand butonul special creat pentru asta. Verificam pentru tine disponibilitatea datei alese sau poti sa alegi chiar tu din variantele libere accesand oricand calendarul nostru aici.

2. Alegi serviciile

Primesti oferta noastra de pret cu toate serviciile pe care le oferim de unde vei putea alege pachetul potrivit pentru nunta ta. De asemenea, serviciile extra pot aduce un plus de imagine si distractie petrecerii tale. Daca nu esti sigur ce sa alegi, da-ne cat mai multe detalii despre viziunea ta, locatia aleasa, iar noi te ajutam sa optezi pentru serviciile potrivite.

3. Semnam contractul

Rezervarea ferma se face in urma semnarii unui contract, in baza caruia emitem facturile in doua transe: transa 1, care se achita in momentul semnarii, este de 10% din valoarea contractului, iar transa 2 dupa terminarea petrecerii.

4. Tinem legatura

In timpul ramas pana la desfasurarea evenimentului tinem legatura periodic. Va incurajam sa alegeti melodii si stiluri preferate de muzica atat din playlist-ul nostru cat si pentru DJ. Astfel, ne asiguram ca programul artistic este personalizat si potrivit stilului petrecerii tale.

5. Planuim in detaliu

Cu 2-3 saptamani inainte de eveniment punem pe hartie informatiile legate de programul serii si facem un desfasurator in care integram momentele artistice alese (trupa cover, DJ, muzica populara, saxofon, etc.)

In saptamana evenimentului vom contacta locatia pentru a stabili intervalul potrivit pentru montaj si proba de sunet. Acest aspect este important pentru ca scena sa arate perfect la ora inceperii evenimentului.

Dj-ul va fi prezent la locatie cu jumatate de ora mai devreme de venirea invitatilor si va pleca atunci cand petrecerea ajunge la final.

Galerie foto

Prețuri pentru Night Shift

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri

Lasă o recenzie pentru Night Shift

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii de contact Night Shift

Interesat?

Întreabă despre disponibilitate

Trimite un mesaj către Night Shift
Poți cere orice fel de informație, cum ar fi despre disponibilitate, prețuri, etc.

De obicei răspunde in 24 de ore.

Trimite un mesaj către Night Shift
Poți cere orice fel de informație, cum ar fi despre disponibilitate, prețuri, etc.

De obicei răspunde in 24 de ore.

Raportează o problemă cu anunțul Night Shift