Marius Roman Sax Music

Prețuri
2/5
Timisoara

Despre Marius Roman Sax Music

Îți dorești ca evenimentul tău să fie marcat de senzația unică oferită de eleganta muzicii live imbinata perfect cu atmosfera de petrecere? Iți aduc cele mai bune si variate repertorii muzicale într-un concept unic de show. Prin spectacolele live pe care le susțin, doresc să transmit invitaților emoție și bucurie, să creez o atmosferă unică și dinamica la petrecerea ta.

Construit special pentru dimensiunea evenimentului tău, proiectul meu se adresează atât mirilor cât şi organizatorilor de evenimente (nunţi, botezuri, banchete, zile festive sau de naştere, coroporate, party privat, etc) sau managerilor de pub-uri, restaurante, cluburi, terase, etc, programul meu adaptându-se tematicii.

In spatele cortinei se afla multa munca, perseverenta si profesionalism, imbinand calitatea muzicii cu show-ul scenic, petrecerile mele sunt energice, sustinute de bucuria, placerea si pasiunea de a canta, fiecare moment devenind unic in tematica dominanta: Cafe Concert, Ambiental, Jazz, Latino Jazz, Smoth Jazz, Blues, dar și cover-uri ale celor mai cunoscute piese internaționale Pop, Latino, R’nB, Rock și Club House.

Sunt prezent pentru a pune în practică ultimele viziuni, așteptări și obiective, pentru a crea experiențe memorabile în cadrul celor mai importante momente ale parcursul evenimentului tău.

Galerie foto

Prețuri pentru Marius Roman Sax Music

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri

Lasă o recenzie pentru Marius Roman Sax Music

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii de contact Marius Roman Sax Music

Timisoara

Interesat?

Întreabă despre disponibilitate

Trimite un mesaj către Marius Roman Sax Music
Poți cere orice fel de informație, cum ar fi despre disponibilitate, prețuri, etc.

De obicei răspunde in 24 de ore.

Trimite un mesaj către Marius Roman Sax Music
Poți cere orice fel de informație, cum ar fi despre disponibilitate, prețuri, etc.

De obicei răspunde in 24 de ore.

Raportează o problemă cu anunțul Marius Roman Sax Music