Romantica

Prețuri
2/5
Strada Closca, Bloc 3 ,Alba Iulia

Despre Romantica

Simte diferenţa cand eşti o mireasă

Credem că rochia de mireasă ar trebui să-ţi reflecte personalitatea şi de aceea te sfătuim să probezi de la stilul sirena, prinţesă, imperiu, pana la linia “A” şi atatea variante între ele, pe care le poti găsi în salon.

O rochie spectaculoasă nu trebuie să fie exagerat de scumpă, suntem siguri că vom reuşi să găsim modelul care să se încadreze în bugetul tău, fără a renunţa la calitatea materialelor. E foarte important pentru noi să te laşi consiliată de personalul pregătit în domeniu, pentru a străluci în ziua cea mare. Este de preferinţa să-ti faci programare, astfel încat personalul nostru să se ocupe exclusiv de tine, deoarece alegerea rochiei de mireasă presupune timp şi rabdare.

Nu te lăsă dusă în eroare de imitaţiile de proastă calitate care au invadat piaţa sau de sfaturile “sincere” ale unor consilieri de vânzări.

Nu există mirese urâte, doar prost îmbracate!

Vă aşteptăm după marele eveniment, la un pahar de vorbă, într-o atmosferă de prietenie, să ne împărtaşiţi din bucuria traită să ne confirmaţi că ne-am facut bine treaba sau să ne reprosati acolo unde am greşit, căci pana la urma, “a greşi e omeneşte”. Să fiţi convinse că în momentul în care hotărâţi să colaboraţi cu salonul nostru, implicarea noastră va fi totală.

Mulţumim mireselor care au avut încredere în noi, iar viitoarelor mirese le promitem aceeasi rabdare, devotament şi sinceritate!

Galerie foto

Prețuri pentru Romantica

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri

Lasă o recenzie pentru Romantica

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii de contact Romantica

Strada Closca, Bloc 3 ,Alba Iulia

Interesat?

Întreabă despre disponibilitate

Trimite un mesaj către Romantica
Poți cere orice fel de informație, cum ar fi despre disponibilitate, prețuri, etc.

De obicei răspunde in 24 de ore.

Trimite un mesaj către Romantica
Poți cere orice fel de informație, cum ar fi despre disponibilitate, prețuri, etc.

De obicei răspunde in 24 de ore.

Raportează o problemă cu anunțul Romantica