Adrian Sina & The Wedding Crashers

Despre Adrian Sina & The Wedding Crashers

Tipuri de evenimente : Nunta
Deplasare în : Toată România

Sunetul, scena si lumina sunt trei lucruri pe care le cunoastem cel mai bine. Iti oferim momente de exceptie care vor ramane in mintea si inimile tuturor invitatilor.

Orchestra live toata noaptea. Noi sustinem un eveniment de la inceput pana la sfarsit indiferent de cate reprize este nevoie. Lucram doar cu profesionisti (scenotehnisti, ingineri de lumini, ingineri de sunet, etc.), astfel incat ne desfasuram activitatea full-profesional

Oferim servicii de sonorizare in & outdoor, cu echipamente audio de ultima generatie, pentru petreceri private (aniversari, nunti, botezuri), evenimente corporate (receptii, prezentari), evenimente de club, spectacole si evenimente artistice.

Toate evenimentele noastre se bazeaza pe o regie, nelasand nici un moment la voia intamplarii. Fiecare invitat o sa se simta special, distractia e garantata.

Prețuri pentru Adrian Sina & The Wedding Crashers

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri folosind formularul din pagină

Scrie o recenzie
Arată număr
Contact furnizor
sau în scris

Trimite un email

Răspunsul îl vei primi pe adresa de mail indicată în formular, sau dacă ai lăsat un număr de telefon, furnizorul probabil te va suna.

Discută pe chat

Sfaturi utile
  1. Se recomandă utilizarea unui contract clar definit cu furnizorul
  2. Verificați recenziile furnizorului și din surse externe
  3. Evitați plățile în numerar pentru a avea o dovadă a tranzacției si posibilitatea de rambursare în caz de dispute.
  4. Se recomandă întâlnirea preliminară cu furnizorul într-un loc public sau virtual pentru a discuta detaliile si așteptările.

Publicitate

Top