Despre

Tipuri de evenimente : Nunta
Deplasare în : Bistrița-Năsăud
VILLA FRANCA OFERĂ POSIBILITATEA ORGANIZĂRII DIVERSELOR EVENIMENTE. DE LA BANCHET, BOTEZ, REVELION, PÂNĂ LA ORGANIZAREA CELUI MAI IMPORTANT EVENIMENT DIN VIAȚA UNUI CUPLU, NUNTA.

Capacitatea maximă a sălii este de 550 de persoane, iar echipa noastră vă stă la dispoziție în fiecare etapă a desfășurării evenimentului.

Villa Franca este special creată pentru organizarea diverselor evenimente și spectacole. De asemenea, sala de evenimente oferă cuplurilor aflate în pragul mariajului o locație unică pentru organizarea evenimentului important din viața lor. Villa Franca are o ambianță de căldură și lumină, iar detaliile deosebite și decorul unic sunt doar câteva dintre elementele care vor face ca evenimentul vostru să fie unul de neuitat.

 

 

Villa Franca dispune de parcare privată păzită și de spații verzi amenajate. Finisajele rafinate ascund soluții tehnice performante pentru climatizare și acustică. Dotările ultramoderne pentru ventilare, dezfumare și condiționare a aerului, foarte importante pentru garanția unui eveniment reușit, sunt proiectate pentru a asigura confortul maxim pentru dumneavoastră și invitați.

Acustica sălii este esențială, muzica se aude plăcut și clar, fără să se transforme într-un zgomot neînțeles, iar conversația se poate desfășura fără efort.

Prețuri pentru

Curios să afli mai multe?

Întreabă despre prețuri folosind formularul din pagină

Scrie o recenzie
Arată număr
Contact furnizor
sau în scris

Trimite un email

Răspunsul îl vei primi pe adresa de mail indicată în formular, sau dacă ai lăsat un număr de telefon, furnizorul probabil te va suna.

Discută pe chat

Sfaturi utile
  1. Se recomandă utilizarea unui contract clar definit cu furnizorul
  2. Verificați recenziile furnizorului și din surse externe
  3. Evitați plățile în numerar pentru a avea o dovadă a tranzacției si posibilitatea de rambursare în caz de dispute.
  4. Se recomandă întâlnirea preliminară cu furnizorul într-un loc public sau virtual pentru a discuta detaliile si așteptările.

Publicitate

Top